Noticia: Neix el grup de joves del Centre | Centre Moral i Cultural del Poblenou

Neix el grup de joves del Centre


Autor: Equip Web CMC

Al febrer, en Pitu Navarro es va reunir amb un grupet de joves. La finalitat? No sabíem què esperava de nosaltres, però sabíem que alguna cosa ens volia proposar. En Pitu té una gran trajectòria pel Centre, i ens va comentar que, quan ell era jove, al Centre hi havia la Delegació de Joventut. És a dir, els joves del Centre, fossin de la secció que fossin, estaven units i feien coses al Centre i per al Centre. Com ara què? Doncs, per exemple, ajudar a muntar l’estand de les Festes de Maig, organitzar activitats per la Festa Major, donar un cop de mà al Centre quan calgués... Així doncs, després d’aquesta reunió amb ell, vam fer una crida a alguns dels joves del Centre per veure què els semblava aquesta proposta i per saber si estaven disposats a col·laborar-hi.

Després d’una primera reunió d’exitosa participació, vam decidir tirar endavant el grup! I ja hem fet 3 reunions i tenim moltes ganes, idees i il·lusions en nous projectes que, amb la col·laboració de tots, seran una realitat!

Des d’aquest escrit, també volem fer una crida a aquells joves que no heu rebut el missatge. Perdoneu, no hem tingut manera d’accedir a vosaltres! Si teniu ganes de col·laborar-hi i us estimeu el Centre com nosaltres, deixeu les vostres dades a Secretaria i, tan aviat com puguem, ens posarem en contacte amb vosaltres!

 


Equip web del Centre Moral i Cultural de Poblenou 

virtual@elcentrepoblenou.cat

Apunta't a la Newsletter

Si voleu estar al dia de tots els esdeveniments i activitats del teatre, no dubteu a subscriure-us a la nostra newsletter per rebre informació exclusiva.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajuda a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercer per a mostrar informació diversa dels esdeveniments a les xarxes socials.
Perfecte!