Noticia: Nova Comissió de teatre | Centre Moral i Cultural del Poblenou

Nova Comissió de teatre


Autor: Equip Web CMC

E l 19 de març va tenir lloc l'Assemblea de Teatre i enguany tocava renovar la Comissió. Agraïm la feina feta aquests anys per la comissió encapçalada per en Toni Olivé i integrada per l'Alícia Olivé, l'Assumpta Bruguera, l'Eulàlia Giol, la Judit Martínez i en Lluís Girbau, i desitgem molts èxits i encerts a la nova Comissió, amb l'Assumpta Bruguera al capdavant, que comptarà amb el suport de l'Aleix Bonet, l'Elna Busquets, l'Albert Cobacho, l'Elisabet Coll, la Judit Martínez, en Josep Ribalta i la Núria Recasens. La nova comissió ja s'ha posat mans a l'obra amb la programació de la propera temporada i, per tal que aneu fent boca, us n'oferim un avançament. El 15 de setembre tornarem a gaudir d'una nova representació d'Agost, de Tracy Letts, dirigida per en Xavier Oliver.

A finals de setembre i principis d'octubre, podrem veure Casa i jardí, d'Alan Ayckbourn, en col· laboració amb la secció de teatre de l'Aliança, dirigida per en Joan Asensio i en Jordi Vendrell. A finals d'octubre tindrem Viure amb un cor transplantat, de Nicasi Camps, dirigida per l'Anna Bedmar.

L'últim cap de setmana de novembre gaudirem del musical Return to the forbidden planet, de Bob Carlton, dirigida per la Bet Bru.

El dia de Nadal podrem veure Postmortem, d'Àfrica Ragel, dirigida per l'Aleix Bonet.

Al mes de febrer es representarà l'obra Almacenados, de David Desola, dirigida per en Joan Asensio.

Al mes de març s'oferirà el musical T'odio, amor meu, de Dagoll-Dagom, a partir dels relats de Dorothy Parker i amb música de Cole Porter, dirigit per en Joan Martínez.

Al mes d'abril, per una banda, tornarem a gaudir de noves representacions de Jesus Christ Superstar, d'Andrew Lloyd Webber, sota la direcció de Joan Olivé i, per l'altra, els joves de la casa ens oferiran el musical We will rock you, de Ben Elton, a partir de les cançons de Queen.

Al maig podrem veure Madrugada, d'Antonio Buero Vallejo, dirigida per en Xavier Oliver. I per acabar, al juny gaudirem d'Els amics de Peter, de Rita Rudner i Martin Bergman, dirigida per la Carme Canet.

 


Equip web del Centre Moral i Cultural de Poblenou 

virtual@elcentrepoblenou.cat

Apunta't a la Newsletter

Si voleu estar al dia de tots els esdeveniments i activitats del teatre, no dubteu a subscriure-us a la nostra newsletter per rebre informació exclusiva.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajuda a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercer per a mostrar informació diversa dels esdeveniments a les xarxes socials.
Perfecte!