Noticia: CASA I JARDÍ, EL CENTRE S’ADHEREIX AL 150è ANIVERSARI DE L’ALIANÇA | Centre Moral i Cultural del Poblenou

CASA I JARDÍ, EL CENTRE S’ADHEREIX AL 150è ANIVERSARI DE L’ALIANÇA


Autor: Equip Web CMC

En el marc del 150è aniversari de L’Aliança, es desenvoluparà una experiència teatral insòlita i que, ben segur, serà un gran espectacle. Les seccions de teatre d’ambdues entitats treballen conjuntament i amb un únic repartiment la representació de l’obra Casa i jardí. L’acció es desenvolupa simultàniament al jardí (escenari del Casino) i a l’interior de la casa (escenari del Centre), de manera que, quan els actors passin d’un espai a l’altre, aniran d’un escenari a l’altre, d’una entitat a l’altra, fent el recorregut per la Rambla. Casa i jardí es representarà el darrer cap de setmana de setembre i el primer d’octubre. Tot i que l’obra té sentit en ella mateixa, tant si es veu la versió casa com si es veu la versió jardí, la gràcia rau en veure-les totes dues i gaudir de l’encaix. A més, com que hi haurà quatre representacions simultànies, en podreu destinar dues a veure cadascuna de les versions i, si us ve de gust, una altra a veure els desplaçaments dels actors d’una entitat a l’altra i a acompanyar-los. Cada entitat vendrà les entrades per a la representació que es realitzi al seu propi estatge. Això no obstant, es farà una petita bonificació addicional sobre el preu que correspongui aplicar a cadascú en el moment de la compra de la segona entrada per assistir a ambdós espectacles. Us recordem que L’Aliança aplica als socis del Centre el mateix preu que als seus socis en espectacles de producció pròpia. Òbviament, els socis de L’Aliança reben un tracte de reciprocitat al Centre.

Apunteu-vos, ja des d’ara, el darrer cap de setmana de setembre i el primer d’octubre a les vostres agendes, estigueu pendents del programa que us farem arribar en el seu moment i disposeu-vos a gaudir de Casa i jardí, tant al Centre com a l'Aliança.

 

 


Equip web del Centre Moral i Cultural de Poblenou 

virtual@elcentrepoblenou.cat

"

"

"

Apunta't a la Newsletter

Si voleu estar al dia de tots els esdeveniments i activitats del teatre, no dubteu a subscriure-us a la nostra newsletter per rebre informació exclusiva.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajuda a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercer per a mostrar informació diversa dels esdeveniments a les xarxes socials.
Perfecte!