Noticia: Sortida de germanor al Maresme de Corbera de Mar | Centre Moral i Cultural del Poblenou

Sortida de germanor al Maresme de Corbera de Mar


Autor: Antoni rofes

El dissabte, dia 19 d’octubre, el COR POBLENOU va fer una sortida de germanor a la tranquil.la localitat del Maresme de Corbera de Mar, llogant la sala polivalent de l’Alberg Torre Ametller. Hi passàrem tot el dia cantant pel mati i per la tarda, és a dir, fent allò què més ens agrada. Els “Tres Tenors” ens regalaren una fantàstica interpretació traient el millor de les seves veus. Fou una jornada molt agradable i d’unió. En un moment de descans pel matí, les sopranos i les contralts ens varen sorprendre amb un petit refrigeri a base de pastes, xocolata, begudes i un boníssim pastís de poma què la seva autora s’endugué les més efusives felicitacions; no tenint el seu permís, aquí no mencionarem el seu nom, però tots nosaltres ja sabem qui és. Per dinar ens servírem del “self-service” que allí oferien a base d’una paella vegetal molt digne i un fricandó amb carn de vedella molt saborós. Vàrem gaudir d’uns temps assolellat amb molt bona temperatura i en el amplíssim jardí del centre ens férem les fotografies que aquí acompanyem. En conclusió és tracta d’una experiència que hem de repetir en més ocasions.

Apunta't a la Newsletter

Si voleu estar al dia de tots els esdeveniments i activitats del teatre, no dubteu a subscriure-us a la nostra newsletter per rebre informació exclusiva.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajuda a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercer per a mostrar informació diversa dels esdeveniments a les xarxes socials.
Perfecte!