Noticia: Trobada de corals | Centre Moral i Cultural del Poblenou

Trobada de corals


Autor: Antonio Rofes

El passat dia 10 de novembre és celebrà per fi l’esperada primera Trobada de Corals, diem primera per tal de què no serà pas la última, n’hi hauran més. Hi participaren , a més del nostre COR POBLENOU, interpretant un CANON IN SHWING amb els llums apagats i entrant per tots els indrets de la sala acompanyats de lots, “l’Evocació al Pirineu” de la sarsuela català “Cançó d’Amor i de Guerra”, “Look at the World” del compositor i mestre coral anglès John Ruter, l’havanera “Calma del Mar”, i “I Carnevale” del compositor italià Gioachino Rossini; el COR POLIFÒNIC SAGRADA FAMÍLIA de Barcelona del barri homònim, que interpretaren sis melodies de diversos estils, israelià, americà, menorquí, una havanera catalana i un fragment del “Viatge a Itaca” d’en Lluís Llach; la CORAL FONT d’EN FARGUES interpretant dolces melodies d’origen celta; i finalment la CORAL VINGIS que vingueren des de Vilanova i La Geltrú fent una exhibició de Gospel. Aquest cop l’hem celebrat al mateix Centre, però la nostra intenció és que també se’n puguin fer en d’altres escenaris. Hem iniciat una bona relació amb diferents corals del nostre entorn i així fer realitat el nostre somni; com a mostra d’aquesta bona relació, vàrem finalitzar el Concert amb una interpretació conjunta de les quatre corals amb la peça I Pharadisi. Aquest Cor Poblenou comença a funcionar i ja estem preparant nous projectes tots ells engrescadors. Volem tornar a ser un referent del Centre Moral i poder dur el seu nom dignament per arreu.

Des d’aquesta tribuna voldríem anima a nous cantaires per participar en aquest Cor ampliant les cordes, i sobre tot la de tenors què com a totes les corals és deficitària en nombre.

També voldríem comunicar què s’ha fet una gravació completa del Concert i per cadascuna de les corals participants que estaran a disposició de qui en vulgui a Secretaria.

 

Cor Poblenou            

Apunta't a la Newsletter

Si voleu estar al dia de tots els esdeveniments i activitats del teatre, no dubteu a subscriure-us a la nostra newsletter per rebre informació exclusiva.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajuda a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercer per a mostrar informació diversa dels esdeveniments a les xarxes socials.
Perfecte!