Noticia: Ballet al Centre Moral i Cultural del Poblenou | Centre Moral i Cultural del Poblenou

Ballet al Centre Moral i Cultural del Poblenou


Autor: Equip Web CMC

Estudi de dansa clàssica o ballet del Centre Moral i Cultural del Poblenou.

Com sempre, ofereix classes de ballet per a nens i nenes, a partir de 4 anys i prepara per presentar-se als exàmens de la Royal Academy of Dance.

També ofereix grups especials per a adults, per fer-ho com a “hobby”, ja siguin els que havien fet dansa de petits i ho han retrobat de grans com d’altres que ho han conegut de grans i han après a gaudir del ballet.

Dies de classe: dilluns i dimecres o dimarts i dijous.

El ballet clàssic és una de les activitats més gratificants de fer a qualsevol edat. En l’edat escolar és un aprenentatge molt complert per als nens i nenes, ja que comporta un exercici físic controlat, molt equilibrat i que ajuda tant a l’enfortiment muscular com a millorar la postura. 

A més té tot un treball artístic, musical i d’harmonia que ajuda als estudiants en el seu creixement interior.

La disciplina del ballet sembla una cosa fora del temps actual, però és precisament avui dia en que es parla tant de la pèrdua dels valors educatius, en què la dansa, “el ballet”, pot ser un ajut en la formació dels joves.

Treballem amb la memòria, la concentració, el ritme, el control del moviment i l’expressió.

Apunta't a la Newsletter

Si voleu estar al dia de tots els esdeveniments i activitats del teatre, no dubteu a subscriure-us a la nostra newsletter per rebre informació exclusiva.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajuda a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercer per a mostrar informació diversa dels esdeveniments a les xarxes socials.
Perfecte!