Noticia: Classes de teatre a Barcelona al barri del Poblenou | Centre Moral i Cultural del Poblenou

Classes de teatre a Barcelona al barri del Poblenou


Autor: Equip Web CMC

Classes de teatre a Barcelona al Barri del Poblenou al Centre Moral i Cultural del Poblenou

 


Taller de Teatre Musical

Gemma Egea i Ariadna Suñé, les directores, el plantegen com una iniciació per a nois i noies interessats en el teatre. Els alumnes, repartits en diferents grups,  assisteixen a classes setmanals dedicades a la preparació d’un muntatge que es presenta a final de curs a la nostra sala d’espectacles. Els alumnes hi fan les primeres passes en les disciplines de dicció, expressió corporal, cant, dansa i també en la construcció de màscares i elements de vestuari i escenografia.

Cada curs presenten dos espectacles, en funció de l’edat, dirigits pels seus professors, en els que mostren el fruit del seu treball.

El mateix equip de direcció, amb els altres professors, són els responsables d’oferir a l’estiu un curset intensiu de teatre musical, conegut com a “Casal de Teatre” del Centre, que gaudeix de gran acceptació entre el jovent del barri.

Aquest taller va dirigit a nens i nenes de 5 fins a joves de 18 anys.


Teatre amateur per a tothom. 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajuda a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercer per a mostrar informació diversa dels esdeveniments a les xarxes socials.
Perfecte!