Noticia: Eines per a la sostenibilitat | Centre Moral i Cultural del Poblenou

Eines per a la sostenibilitat


Autor: Equip Web CMC

Crònica: Primera xerrada del Cicle eines per la sostenibilitat

Des d’Òmnium Eixample amb el cicle Eines per la Sostenibilitat estem promovent unes xerrades amb la intenció de conscienciar sobre diverses temàtiques que creiem que són d’interès general com ara: mobilitat, teletreball, qualitat de l’aire, emergència climàtica valorant les conseqüències quer l’activitat humana té sobre la natura.

Us deixem enllaç del vídeo que correspon a la primera xerrada a càrrec de la Mercè Rius directora general de la Qualitat Ambiental a la Generalitat i de Manuel Valdés gerent adjunt d’Infraestructures a l’Ajuntament de Barcelona: https://www.youtube.com/watch?v=1_–9W0QktQ

Veureu que ens van parlar i van respondre a preguntes sobre mobilitat i qualitat del aire: com la por al transport públic, els canvis derivats del teletreball i d’altres qüestions plantejades pels participants.
Us recomanem que l’escolteu si encara no ho heu fet perquè va ser molt profitós i va superar amb escreix les nostres expectatives.

Esperem poder comptar amb vosaltres a les properes xerrades:

9 de juliol a les 19.00h: La pressió sobre la natura com a font de desequilibris i pandèmies

Apunta't a la Newsletter

Si voleu estar al dia de tots els esdeveniments i activitats del teatre, no dubteu a subscriure-us a la nostra newsletter per rebre informació exclusiva.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajuda a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercer per a mostrar informació diversa dels esdeveniments a les xarxes socials.
Perfecte!