Noticia: Inscriu-te a la Gimcana del Centre per Festa Major! | Centre Moral i Cultural del Poblenou

Inscriu-te a la Gimcana del Centre per Festa Major!


Autor: Jovent del Centre

La Festa Major del Poblenou, aquest any, serà molt diferent de la de sempre, però la Gimcana del Centre s'ha adaptat a la situació de pandèmia i se celebrarà el dissabte 19 de setembre a partir de les 10 del matí de forma presencial. Des del grup de joves del Centre tenim moltes ganes de poder divertir-nos un any més amb la Gimcana del Centre durant la Festa Major, i per això n'hem adaptat funcionament i temàtica a les circumstàncies actuals.

L'aventura d'enguany per a qui hi participi parteix del fet que, després de mesos de viure confinats al Poblenou, els espais i edificis emblemàtics del barri corren perill de ser destruïts. Per això necessitem l'ajuda d'equips intrèpids disposats a superar missions per salvar i despertar el barri. Un telèfon intel·ligent, guants, mascaretes i també paper higiènic cobraran especial importància per convertir-nos en els herois i heroïnes del barri.

Aquesta activitat va dirigida a tothom, joves i grans, i l'ha organitzada el Jovent del Centre.

No t'ho pots perdre!

 

PREGUNTES FREQÜENTS SOBRE LA GIMCANA

Qui hi pot participar?

Tothom hi pot participar, però haurà de ser en grups d'entre 1 i 10 persones. Els grups hauràn d'haver-se inscrit a l'activitat prèviament.

 

Com m'hi inscric?

És ben fàcil. Enviant un correu electrònic a gimcana@elcentrepoblenou.cat i seguint les indicacions que donarà l'organització.

 

Quin és el preu per participar-hi?

L'entrada té un preu simbòlic de 3 euros, que s'hauran de portar en el moment d'inici de la gimcana al Centre.

 

Com es garantiran els protocols de seguretat?

L'inici de la gimcana serà esglaonat, rebreu una hora concreta de convocatòria una vegada hàgiu formalitzat la inscripció per correu electrònic gimcana@elcentrepoblenou.cat. Per altra banda, l'ús de mascareta serà obligatori durant tota l'activitat i els grups no poden superar les 10 persones, com a màxim. Per altra banda, el Centre proveirà de gel hidroalcohòlic i la gimcana està pensada per evitar en tot moment la interacció entre grups.

 

Per què és important inscriure-s'hi prèviament?

Realitzar una inscripció prèvia és fonamental per molts motius. Primer, per esglaonar l'arribada. Després, per poder tenir les dades de totes les persones assistents a l'activitat, com marca la normativa vigent. I finalment, també, per dimensionar l'activitat i organitzar els moviments i espais en conseqüència.

 

Hi haurà interacció amb altres persones?

No hi haurà interacció entre participants, i amb els membres de l'organització només en el moment d'inici, per la posada a punt esglaonada. L'activitat és autònoma i es realitza a través d'una aplicació descarregable des de telèfon Android.

 

Com em descarrego l'aplicació mòbil?

L'aplicació la podreu descarregar a l'inici de la gimcana, al punt inicial que és el Centre. No caldrà més material que el que ofereixi l'organització.

 

Un equip guanyarà la copa president?

Sí. Malgrat que no hi haurà activitat final, sí que serà possible saber quins grups participants seran els guanyadors de la copa president d'enguany. A la tarda, aviat concretarem l'hora, es faran públics els guanyadors per xarxes socials del Centre, que podran anar a recollir la copa i altres premis que comunicarem al Centre, en una petita cerimònia.

 

Hi haurà, doncs, altres premis?

Sí, però ho anirem fent públic en els propers dies.

 

I si tinc més dubtes?

Podeu fer arribar qualsevol dubte a gimcana@elcentrepoblenou.cat.

Apunta't a la Newsletter

Si voleu estar al dia de tots els esdeveniments i activitats del teatre, no dubteu a subscriure-us a la nostra newsletter per rebre informació exclusiva.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajuda a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercer per a mostrar informació diversa dels esdeveniments a les xarxes socials.
Perfecte!