Noticia: Bases de la Rifa del Centre | Centre Moral i Cultural del Poblenou

Bases de la Rifa del Centre


Autor: Junta directiva

1. Totes aquelles persones que reuneixin els requisits establerts en el punt 2. de les presents Bases i Condicions que interactuïn en el lloc segons la consigna detallada, participaran d'aquest Sorteig.

2. Participants. Només podran participar del sorteig totes aquelles persones que siguin majors de 18 (divuit) anys o menors de 18 (divuit) anys sempre amb el suport del tutor legal amb capacitat legal sense necessitat de ser soci de l'entitat. Són participants els usuaris que realitzin les següents tasques:

  • 1. Butlleta de donatiu de 5€

3. Vigència. Només podran participar d'aquest sorteig des del dia 1 de setembre de 2020 a les 00.00 hrs. fins al dia 1 de novembre de 2020 a les 12.00 hrs.

4. L'organitzador. El present Sorteig denominat "La Rifa del Centre" (en endavant el "Sorteig o Concurs") és desenvolupat i organitzat per l'entitat CENTRE MORAL I CULTURAL DEL POBLENOU (En endavant "Entitat/Centre/Organitzador") qui és únic responsable de la mecànica, desenvolupament i procés de selecció final de guanyadors. Sense perjudici d'això un cop lliurats els premis l'Organitzador es delimita de tota responsabilitat vinculada amb l'ús i/o gaudi d'aquests. Contacte 24/7 a secretaria@elcentrepoblenou.cat

5. Premis. El Premi no és acumulable amb altres promocions o descomptes. Els Premis tenen validesa fins al dia 31 de desembre de 2020 (VAL BON PREU) i dia 31 de desembre de 2022 (VAL CENTRE). Els mateixos només podran ser utilitzats al SUPERMERCATS BON PREU situat al carrer Llull, núm 200 o al CENTRE MORAL I CULTURAL DEL POBLENOU (Carrer Pujades, 178, 08005, Barcelona) abans del seu venciment, presentant les corresponents dades oferides pels organitzadors del Sorteig.

Els Premis són personals, intransferibles i no seran canviats per diners o altres béns o serveis diferents dels indicats en aquestes Bases. L'Organitzador no atorga garantia de qualitat, evicció, vicis ocults, ni cap altra amb relació als Premis, havent de dirigir qualsevol reclam als fabricants, venedors o importadors d'aquests. L'Organitzador no serà responsable per danys, perjudicis o pèrdues, de qualsevol mena que sigui, que poguessin patir els participants o tercers, sobre les seves persones o béns, amb motiu o en ocasió de la seva participació en la Promoció o amb motiu o en ocasió del retir o utilització dels Premis. Tota papereta trencada o esmenada serà nul·la.

Premi

  • Un VAL de 300€ gentilesa del Grup Bon Preu per a l'adquisició de productes al supermercat Bon Preu del carrer Llull, núm 200, de Barcelona. Aquest val caduca el 31 de desembre de 2020 i s'ha de bescanviar en una única compra.
  • Un VAL de 200€ utilitzable fraccionadament per a la compra d'entrades d'espectacles propis del Centre programats a la Sala Poblenou, vàlid fins al 31 de desembre de 2022.

 

6. Objecte. Les imatges formen part d'una campanya publicitària concreta i poden mostrar certa diferència al producte real, no obstant l'Organització es compromet a satisfer les necessitats oferides en les diferents promocions sense que comporti un perjudici pel guanyador.

7. Selecció dels guanyadors. Seleccionaran mitjançant la conbinació amb les tres darreres xifres del número de l'ONCE premiat en el sorteig de diumenge 1 de novembre de 2020 a 1 (un) guanyador. L'adjudicació d'un premi deixarà al participant guanyador sense possibilitat de continuar participant del Sorteig dels restants Premis. 

8. Adjudicació i lliurament dels Premis. Els guanyadors seran publicats a les xarxes socials Twitter (http://www.twitter.com/cmcpoblenou), Instagram (http://www.instagram.com/cmcpoblenou), Facebook (http://www.facebook.com/cmcpoblenou), el dia 2 de novembre de 2020 a partir de les 12 hores. L'Organització es posarà en contacte per alguna de les plataformes esmentades anteriorment dins dels dos (2) dies següents de realitzat el sorteig. Els (2) VALS es podran recollir a partir del 2 de novembre de 2020 a Secretaria del Centre, carrer Pujades, 176-178, 0800

Apunta't a la Newsletter

Si voleu estar al dia de tots els esdeveniments i activitats del teatre, no dubteu a subscriure-us a la nostra newsletter per rebre informació exclusiva.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajuda a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercer per a mostrar informació diversa dels esdeveniments a les xarxes socials.
Perfecte!