Home | Centre Moral i Cultural del Poblenou

Avís legal i RGPD

En el present Avís Legal, l'Usuari, podrà trobar tota la informació relativa a les condicions legals que defineixen les relacions entre els usuaris i el responsable de la pàgina web accessible en l'adreça URL www.elcentrepoblenou.cat (en endavant, el lloc web , El Centre, CMC o Centre), que posa a disposició dels Usuaris d'Internet.

La utilització del lloc web implica l'acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal. En conseqüència, l'Usuari del lloc web ha de llegir atentament el present Termes i Cindiciones Generals D'Ús De el lloc web en cadascuna de les ocasions en què es proposi utilitzar la web, ja que el text podria patir modificacions a criteri de l'titular del web , oa causa d'un canvi legislatiu, jurisprudencial o en la pràctica empresarial.

Aquest lloc web elcentrepoblenou.cat està allotjat per 1 & 1 Ionos Espanya S.L.U Av. De la Vega, 1, Edifici Veganova 3 Planta 5, 28108 Alcobendas, Madrid. Aquests servidors es troben allotjats en un centre de dades situat geogràficament a la ciutat de Lenexa, Kansas (Estats Units), propietat de 1 & 1 Ionos Espanya SLU, empresa de el mateix Grup a què 1 & 1 Ionos Espanya SLU pertany i amb qui subcontracta aquest servei d'allotjament.
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajuda a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercer per a mostrar informació diversa dels esdeveniments a les xarxes socials.
Perfecte!