Escola de teate infantil poblenou sant martí barcelona, Escola de dansa poblenou sant martí barcelona, casino l'aliança del poblenou de barcelona, Escola de ballet poblenou sant martí barcelona, Ecola de teatre poblenou, Teatre poblenou barcelona, Activitats poblenou

Noticia | Centre Moral i Cultural del Poblenou

Sortida de germanor al Maresme de Corbera de Mar


Autor: Antoni rofes

El dissabte, dia 19 d’octubre, el COR POBLENOU va fer una sortida de germanor a la tranquil.la localitat del Maresme de Corbera de Mar, llogant la sala polivalent de l’Alberg Torre Ametller. Hi passàrem tot el dia cantant pel mati i per la tarda, és a dir, fent allò què més ens agrada. Els “Tres Tenors” ens regalaren una fantàstica interpretació traient el millor de les seves veus. Fou una jornada molt agradable i d’unió. En un moment de descans pel matí, les sopranos i les contralts ens varen sorprendre amb un petit refrigeri a base de pastes, xocolata, begudes i un boníssim pastís de poma què la seva autora s’endugué les més efusives felicitacions; no tenint el seu permís, aquí no mencionarem el seu nom, però tots nosaltres ja sabem qui és. Per dinar ens servírem del “self-service” que allí oferien a base d’una paella vegetal molt digne i un fricandó amb carn de vedella molt saborós. Vàrem gaudir d’uns temps assolellat amb molt bona temperatura i en el amplíssim jardí del centre ens férem les fotografies que aquí acompanyem. En conclusió és tracta d’una experiència que hem de repetir en més ocasions.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajuda a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercer per a mostrar informació diversa dels esdeveniments a les xarxes socials.
Perfecte!