Festival Maria Canals | Centre Moral i Cultural del Poblenou
Festival Maria Canals

Festival Maria Canals

679


Tens dubtes? Contacta amb nosaltres per a més informació. Prem aquí.


Acte suspès

Els ametllers estan en plena florescència. Ens avisen que la Primavera és a la cantonada i donen el tret de sortida a la resta de la Natura per tal què s’espavili, què és el moment de ressorgir amb força. L’esclat de vida torna un altre cop com cada any.
Nosaltres també volem participar en aquesta joia i per això estem preparant els concerts que programem com a ACTIVITATS DE PRIMAVERA, i volem informar-vos-en perquè hi podeu participar assistint a les audicions que tot seguit us presentem:
Dia 22 de març. 
Participarem al Festival Maria Canals, que es celebra cada any en honor d’aquesta insigne pianista catalana. Aquest any el lloc de trobada és a l’interior de l’antic Mercat del Born i hi participen moltes corals i grups musicals. A nosaltres concretament,  ens han assignat la franja horària de les tres de la tarda, i actuarem uns 15 o 20 minuts interpretant tres peces: Scarborough Fair, antiga cançó irlandesa en la que es descriu la impossibilitat d’aconseguir una amor tot i estimar-se la parella popularitzada per Simon & Garfunkel; I Carnevalli, peça lírica festiva de Gioachino Rossini evocant el carnaval de Venècia; i When the Saints go marching in, himne folklòric americà internacionalitzat per la trompeta de Louis Amstrong, que cantarem conjuntament amb el Cor de Gospel del Centre Moral.

També participaran a la jornada la grups de l'Aula de música. 
 


Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajuda a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercer per a mostrar informació diversa dels esdeveniments a les xarxes socials.
Perfecte!