14a edició de la Marató de Cant Coral | Centre Moral i Cultural del Poblenou
14a edició de la Marató de Cant Coral

14a edició de la Marató de Cant Coral

735

Participarem a la 14ª Edició de la Marató de Cant Coral a benefici dels “Amics de la Gent Gran”, convidats per la Coral Baluern de Gràcia a celebrar en el Centre Cultural i Instructiu de Gràcia, c/. Ros de Olano, nº 9. La nostra actuació serà dins de la franja horària entre les 19:30 hores i les 21:00 del vespre. L’entrada és lliure amb contribució voluntària per la societat beneficiària. Interpretarem sis peces: Moreneta de la Neu, cançó catalana musicada pel mestre Antoni NIcolau sobre un poema de Mn Cinto Verdaguer; Blue Moon, cançó en blue creada per Albert Alex Bowlly el 1936; Hymne a la Nuit,  de l’òpera barroca francesa  “Hyppolyte et Ericie” amb música de Jean-Phillipe Rameau amb llibret de Pellegrin, estrenada l’1 d’octubre de 1733 a l’Acadèmie Royal de París; I Carnevale, peça lírica festiva de Gioachino Rossini evocant el Carnaval de Venècia; Luci Care, Luci Belle, melodia composada per W.A. Mozart sobre lletra de poeta desconegut; Se Lontan Ben Mio, Tu Sei, melodia composada per W.A. Mozart sobre text de Pietro Metastasio.

Apunta't a la Newsletter

Si voleu estar al dia de tots els esdeveniments i activitats del teatre, no dubteu a subscriure-us a la nostra newsletter per rebre informació exclusiva.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajuda a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercer per a mostrar informació diversa dels esdeveniments a les xarxes socials.
Perfecte!