Concert a Caldes de Montbui | Centre Moral i Cultural del Poblenou
Concert a Caldes de Montbui

Concert a Caldes de Montbui

758

Acompanyant al COR POBLENOU al seu concert del dia 19 d’abril a Caldes de Montbui.

Convidats per la Coral del Centre, de l’Ateneu Democràtic i Progressista de Caldes de Montbui, el Cor Poblenou ens hi desplaçarem pel matí per participar en una visita guiada dirigida per un tècnic municipal, dinarem tots plegats en un restaurant local, i per la tarda actuarem en el Teatre de l’Ateneu a partir de les 18:00 hores. A aquesta sortida voldríem convidar-hi a tots els socis del CMC contractant un autocar si és menester. En nota apart comunicarem els detalls d’horaris, transport i restaurants amb el pressupost corresponen, per obrir el període d’inscripció dels acompanyants. Les peces que interpretarem seran algunes del nostre repertori què és definiran més endavant..

 


Inscripció oberta fins el’1 d’abril

Secretaria a les hores d’atenció, de 2/4 de 6 a 2/4 de 9 del vespre. Places limitades.

Preu de la sortida: 30,00 € per persona.

Apunta't a la Newsletter

Si voleu estar al dia de tots els esdeveniments i activitats del teatre, no dubteu a subscriure-us a la nostra newsletter per rebre informació exclusiva.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajuda a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercer per a mostrar informació diversa dels esdeveniments a les xarxes socials.
Perfecte!