L’Estel de Natzaret
L’Estel de Natzaret

L’Estel de Natzaret

L’Estel somiat

Original adaptació de L’Estel de Natzaret a les circumstàncies especials d’aquest any Heus aquí la gran pregunta d’aquest any tan especial: havíem de deixar de fer L’Estel o seríem capaços de ferne una versió adaptada a les circumstàncies? I la nostra resposta, com a responsables, va ser que sí... si les persones que haurien de fer-ho possible hi estaven d’acord. I, amb gran alegria per la nostra part, la resposta de les actrius, els actors i els equips tècnics a qui es va presentar la proposta va ser afirmativa i fins entusiasta, pel repte que significava atrevir-se a fer un Estel “diferent”. I com serà aquest Estel?, potser preguntareu. Doncs partirà de la idea d’en Ramon Pàmies, el seu autor, de fer una obra sobre el naixement de Jesús. I veurem com va donant forma al seu somni de fer un gran espectacle, cercant en els evangelis els textos que li serviran de base per confegir-lo. I veurem com els intèrprets van donant vida a aquest somni, servint-se només de la força de les seves interpretacions, embolcallades amb una il·luminació espectacular. Si alguna vegada, en arribar Nadal, us ha assaltat el dubte de tornar venir a veure L’Estel, perquè dieu que sempre és igual, aquest any no ho podreu pas dir, perquè gaudireu d’aquest Estel somiat per en Ramon Pàmies... i per nosaltres.

Durada: 90 min
Direcció: Assumpta Bruguera i Antoni Roig
Repartiment: Guillem Arias, Josep M. Recasens, Núria Recasens, Elna Busquets, Mateu Busquets, Marc Ribalta, Guillem Arola, Ariadna Puig, Arnau Bonet, Joan Gellida, Jordi Bonet, Biel Mestres, Jordi Casany, Lia Franco, Josep F. Salcedo, Alba Gómez, Anna Parcerisas.
Equip tècnic: (So) Enric Casanovas, Edgar Duran, Lluís Girbau, Dídac Albertos, Toni Olivé. (Llums) Andreu Aldea, Andreu Martínez, Marçal Olivé, Lluís San Clemente. (Escenografia) Josep Navarro, Guillem Àrias, Joan Colomer
Descans: No

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajuda a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercer per a mostrar informació diversa dels esdeveniments a les xarxes socials.
Perfecte!