L’Estel de Natzaret | Centre Moral i Cultural del Poblenou
L’Estel de Natzaret

L’Estel de Natzaret

3238


Tens dubtes? Contacta amb nosaltres per a més informació. Prem aquí.


*Per raons relaciones amb la COVID se suspèn la representació del dia 2 i 9 de gener de 2022. Per a resoldre reclamacions utilitzeu els nostres canals.

 

“Ja venen els pastors...” i, així, com cada any, torna L’Estel de Natzaret. Han passat 110 anys d’ençà que aquell 1911 un grup de socis es va decidir a iniciar aquest espectacle nadalenc. Sempre igual i, no obstant això, ens segueix engrescant.


Sí, sempre igual, però amb visions diferents. En les tres representacions d’enguany volem retre homenatge a tots aquells que en un moment o altre hi han participat.
Ells van començar i van marcar el camí, seguint la llum de la il·lusió. Nosaltres hem seguit les seves petjades. De moment, fins avui. El camí és llarg i la llum intensa. A tots ells els portem en el cor i en el record.
Bon Nadal per a tothom.

 

⭐ Disponible al CMC Play el DVD dels L'estel de Natzaret.

Venda d’entrades a partir del dimecres 1 de desembre. En les entrades anticipades fins el divendres abans de la primera funció hi ha 1€ de descompte. 
Direcció: Assumpta Bruguera i Antoni Roig

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajuda a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercer per a mostrar informació diversa dels esdeveniments a les xarxes socials.
Perfecte!