Billy Elliot, el Musical | Centre Moral i Cultural del Poblenou
Billy Elliot, el Musical

Billy Elliot, el Musical

897


Tens dubtes? Contacta amb nosaltres per a més informació. Prem aquí.


El Teatre Victòria ens ha fet una oferta per anar a veure l'espectacle Billy Elliot, el Musical, a un preu més econòmic aprofitant els seus descomptes de grups. En concret ens ofereixen anar a veure l'espectacle el diumenge 12 de desembre a la sessió de les 12h, al preu de 40€. Les entrades corresponen a la zona que anomenen Amfiteatre preferent.

Ens han reservat un nombre determinat d'entrades, per tant, si hi esteu interessats, podeu passar per la secretaria del Centre de dilluns a divendres de 17 a 20h, abans del 19 de novembre, per tal de comprar les vostres entrades.

Billy Elliot, el Musical, arriba al Teatre Victòria de Barcelona després d'onze temporades de gran èxit a Londres, quatre a Broadway i tres a Madrid. Aquest musical inclou l'exquisida banda sonora composta per Elton John, amb increïbles coreografies, una posada en escena espectacular i una història emocionant en una experiència teatral única i extraordinària que ha conquerit els cors de milions d'espectadors a tot el món.

 

Data límit per comprar les vostres entrades 8 de novembre a secretaría!*

 

*No s'acceptaran devolucions a partir d'aquest dia. Billy Elliot és un espectacle recomanat per a majors de 8 anys.


Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajuda a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercer per a mostrar informació diversa dels esdeveniments a les xarxes socials.
Perfecte!