LA LLEBRE I LA TORTUGA | Centre Moral i Cultural del Poblenou
LA LLEBRE I LA TORTUGA

LA LLEBRE I LA TORTUGA

659


Tens dubtes? Contacta amb nosaltres per a més informació. Prem aquí.


“LA FRENÈTICA FAULA DE LA LLEBRE I LA TORTUGA” a Jove teatre regina

 

 Esdeveniment al teatre Jove teatre regina. Del 12 febrer al 20 de març. Dissabtes i diumenges a les 17.30

 

ARGUMENT (Comprar entrades):

La Flaix, la llebre, no pot parar quieta i és incapaç de concentrar-se per més que ho intenta. La Calma, la tortuga, no té gens de pressa i li agrada viure una vida tranquil·la prenent decisions sense precipitar-se. Amb estils de vida tan diferents, sembla que mai podran arribar a ser amigues. De fet, es porten tan malament que l’Atena, una professora que acaba d’arribar a l’illa on viuen, decidirà fer-les córrer juntes a la Gran Cursa del Volcà de les festes de l’illa. Sabran fer equip? Qui guanyarà? La llebre o la tortuga?

 

L’ESPECTACLE (Comprar entrades):

Estrena a la vista! Arriba la Companyia La Trepa, la “titular” del Regina, amb una nova estrena pel 2022! Amb La Frenètica Faula de la Llebre i la Tortuga recuperem una de les faules més conegudes d’Isop per a traslladar-la a la modernitat i fer-ne un espectacle de teatre musical amb ritmes i valors d’avui en dia. A través de la història d’aquesta llebre vanitosa i la tortugueta constant que hauran de còrrer juntes en una cursa que acabarà amb alguna sorpresa, podem treballar no només molts valors d’interés per als més petits com la constància, l’esforç, treball en equip i el respecte als altres sinó que també podem parar d’estils de vida, de la importància de fer exercici i d’una dieta sana i variada. Tot això amanit amb bona música i sentit de l’humor per fer xalar de valent a tota la família.

Espectacle en català| Duració: 70 min aprox.

 

RECOMANAT A PARTIR DE 4 ANYS (Comprar entrades)

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajuda a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercer per a mostrar informació diversa dels esdeveniments a les xarxes socials.
Perfecte!