SOKKYO | Centre Moral i Cultural del Poblenou
SOKKYO

SOKKYO

965


Tens dubtes? Contacta amb nosaltres per a més informació. Prem aquí.


LA DANSA IMMERSIVA ARRIBA A L'IDEAL Centre d'Arts Digitals!

L'IDEAL ens ofereix invitacions per veure el seu nou espectacle, el dissabte 2 a les 18h i diumenge 3 d'abril a les 18h i a les 20h (10 invitacions disponibles per cadascuna de les sessions)

 

El nou espectacle elèctric creat per la col·laboració entre la companyia de dansa urbana Brodas Bros i els artistes visuals Desilence.

A través de la tecnología, amb visuals generats a temps real, el joc i la dansa, Sokkyo explora els girs imprevisibles que la vida pot prendre posant a l'espectador en el centre de l'escena: a vegades un punt de partida molt senzill acaba sent una situació molt complexa o a la inversa, un punt de partida que sembla complicat es pot resoldre d'una manera senzilla.

Si hi esteu interessats, envieu un correu a info@elcentrepoblenou.cat, anotant el vostre nom, cognom, telèfon i hora en que voleu anar-hi. Us respondrem per rigorós ordre de rebuda, atés el nombre limitat d'entrades disponibles.

Recordeu que aquesta oferta és només per a socis/es del Centre Moral i Cultural del Poblenou i fins a exhaurir les invitacions.

 


IDEAL Centre d' Arts Digitals de Barcelona Carrer del Dr. Trueta, 196, 198


Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajuda a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercer per a mostrar informació diversa dels esdeveniments a les xarxes socials.
Perfecte!