SALVACIÓ TOTAL IMMINENT IMMEDIATA TERRESTRE I COL·LECTIVA | Centre Moral i Cultural del Poblenou
SALVACIÓ TOTAL IMMINENT IMMEDIATA TERRESTRE I COL·LECTIVA

SALVACIÓ TOTAL IMMINENT IMMEDIATA TERRESTRE I COL·LECTIVA

625


Tens dubtes? Contacta amb nosaltres per a més informació. Prem aquí.


SALVACIÓ TOTAL IMMINENT IMMEDIATA TERRESTRE I COL·LECTIVA

L'IDEAL ens ofereix invitacions per veure el seu nou espectacle, el divendres 6 de maig a les 20h i el dissabte 7 i 14 de maig a les 20h (10 invitacions disponibles per cadascuna de les sessions)

Aquesta obra inclassificable, estrenada a Edinburgh, i en la qual tots els espectadors llegeixen conjuntament un llibre, arriba a l’IDEAL per experimentar amb la seva versió digital.

A la sala immersiva podrem veure com les il·lustracions del llibre, cobren vida.

Agafeu les ulleres de llegir perquè us faran falta per assistir a les representacions d’aquest muntatge, la història d’un home que inventa una realitat. Obriu el llibre i passeu la pàgina.
Salvació Total Imminent Immediata Terrestre i Col·lectiva és la història d’una família que busca respostes després d’un cataclisme.

En aquest muntatge, on el públic té un paper determinant, cada espectador trobarà a la butaca una còpia impresa d’aquest llibre profètic i, durant la funció, públic i actors en passaran les pàgines plegats.

Si hi esteu interessats, envieu un correu a info@elcentrepoblenou.cat, anotant el vostre nom, cognom, telèfon i hora en que voleu anar-hi. Us respondrem per rigorós ordre de rebuda, atés el nombre limitat d'entrades disponibles.

Recordeu que aquesta oferta és només per a socis/es del Centre Moral i Cultural del Poblenou i fins a exhaurir les invitacions.


Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajuda a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercer per a mostrar informació diversa dels esdeveniments a les xarxes socials.
Perfecte!