Eduard II | Centre Moral i Cultural del Poblenou
Eduard II

Eduard II

452


Tens dubtes? Contacta amb nosaltres per a més informació. Prem aquí.


Eduard II
De Christopher Marlowe
Direcció Moreno Bernardi

Promoció exclusiva pels socis del Centre!! DTE. 20% (17,60€) · funcions fins al 29 de maig

Bescanvia el codi promocional COLLECTIUSDTE20 al portal de venda: https://proticketing.com/teatre_akademia/ca_ES/entradas/evento/21341 i obtindràs un dte. exclusiu en entrades al 20%.

Eduard II és una de les obres teatrals destacades de Christopher Marlowe, dramaturg britànic del segle XVI, considerat com el gran predecessor de Shakespeare.

Aquesta, és una obra polèmica perquè desenvolupa la història d’amor entre el rei Eduard II d’Anglaterra i el seu amant, el jove Piers Gaveston, i les intrigues que aquesta unió suscita en la cort.

És una història d’ambició, passió i violència. El Rei Eduard II, casat amb la Reina Isabel, pateix d’un amor profund inefable per Piers Gaveston, un jove d’origen humil. Eduard decideix convidar a Gaveston a palau compartint amb ell totes les seves riqueses, satisfent-lo de títols nobiliaris, i abandonant-se completament els dos a un amor pur al mateix temps que desaprovat. Els poders fàctics del regne, representats pel noble Mortimer i el Bisbe de Canterbury, incapaços de comprendre com un plebeu ha aconseguit tenir accés al poder, conspiraran la caiguda del Rei Eduard II amb la complicitat de la despitada Reina Isabel i dels nobles de la cort. Tota la voràgine d’esdeveniments aconseguirà el punt de no retorn quan s’obligui a decantar-se entre els dos bàndols a Kent, el germà del rei, i quan es descobreixi la relació amorosa secreta entre Mortimer i Isabel.

Fitxa artística

Adaptació: Moreno Bernardi + E2|pjct.-Lo Spazio
Autor: Christopher Marlowe
Dramatúrgia i direcció: Moreno Bernardi
Traducció: Sadurní Vergés
Repartiment: David Menéndez, Albert Díaz, Mònica Hernández, Òscar Castellví, Albert Muntané, Joan Llobera, Roger Sahuquillo
Multimèdia: Martín Elena
Il·luminació: Lluís Serra
Escultura: Manel Rovira
Música original: Roger Pi
Espai sonor: Ricardo González Yanel
Vestuari: Josep Abril
Disseny de cap: Alexis Ferrer

Una producció del Teatre Akadèmia

 


Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajuda a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercer per a mostrar informació diversa dels esdeveniments a les xarxes socials.
Perfecte!