Sisena Mostra de Cinema Amateur actual | Centre Moral i Cultural del Poblenou
Sisena Mostra de Cinema Amateur actual

Sisena Mostra de Cinema Amateur actual

568

SISENA MOSTRA DE CINEMA AMATEUR ACTUAL

Que dedicarem al cinema amateur documental.

Començarem amb dos títols anteriors al vídeo per no perdre els orígens: A family’s history London (1971, 22 min.), un dels falsos documentals de Carles Barba (1923-2020) amb els seus comentaris burletes. I les Estampes montserratines (10 min.) de Joan Capdevila Nogués (1921-2012), que ens traslladaran al monestir un diumenge qualsevol de... 1957. Seixanta dos anys després tornarem a Montserrat gràcies al vídeo d’Antoni Viñas (2019, 19 min.). Semántica (2003, 6 min.) de Conflictivos Productions és un documental per entendre expressions castellanes en clau còmica. Petites abraçades (‘Little hugs’) (2019, 5 min.) de Francine Sterckman ens explica com es fabriquen les nines de joguina. La vila de Cotlliure a la Catalunya Nord ha estat motiu d’inspiració per a pintors gràcies a la seva llum. Miquel Cervera ens ho glossa a Els colors de Cotlliure (2019, 19 min.). Finalment recuperarem el documental de viatges amb un argument afegit per fer-lo més interessant, un invent de Ramon Font. Aquest cop ens portarà a Nova Zelanda amb MOERAKI (2003, 31 min.), un viatge i una història d’amor.

Sessió organitzada amb la col·laboració del Centre Excursionista de Catalunya.

ENTRADA LLIURE - TAQUILLA INVERSA

Apunta't a la Newsletter

Si voleu estar al dia de tots els esdeveniments i activitats del teatre, no dubteu a subscriure-us a la nostra newsletter per rebre informació exclusiva.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajuda a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercer per a mostrar informació diversa dels esdeveniments a les xarxes socials.
Perfecte!