La jungla sentimental | Centre Moral i Cultural del Poblenou
La jungla sentimental
Sinopsi

207

📜 Descarregar fulletó de temporada 23/24

L'autor "creu" que els fets d'aquesta història podrien passar a la Barcelona industrial dels anys 70 entre dues empreses, amb uns executius agressius al màxim, en competència pel mateix mercat. A mesura que avança l'acció, aquesta rivalitat arribarà a convertir-se en un “Chicago anys 30”. Tot i no ser mafiosos, els personatges actuen amb un pragmatisme i circumspecció on els sentiments del títol són totalment secundaris. “Res és personal, només negocis”. L’atmosfera creada és d’una incongruència tant irònica que fa que l’espectador mantingui l’interès pels esdeveniments, on l’acció, en alguns moments, arriba a últimes conseqüències, amb un somriure permanent als llavis.

Fitxa artística
Direcció: Josep Beltran
Equip tècnic: (So) Edgar Duran, Toni Olivé. (Llums) Andreu Aldea, Sancle. (Escenografia) Josep Navarro, Joan Colomer, Xavi Trilles.
Horari

February
24
Dissabte
20:00H
February
25
Diumenge
18:00H

Apunta't a la Newsletter

Si voleu estar al dia de tots els esdeveniments i activitats del teatre, no dubteu a subscriure-us a la nostra newsletter per rebre informació exclusiva.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajuda a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercer per a mostrar informació diversa dels esdeveniments a les xarxes socials.
Perfecte!