EL VIATGE MUSICAL DE CLÀSSICS I PEL·LÍCULES | Centre Moral i Cultural del Poblenou
EL VIATGE MUSICAL DE CLÀSSICS I PEL·LÍCULES
Sinopsi

254

EL VIATGE MUSICAL DE CLÀSSICS I PEL·LÍCULES al Palau de la Música Catalana

“La volta al món en 80 minuts” representa un viatge nadalenc únic a través de l’espai-temps, un recorregut màgic a través d’onze països i cinc continents sense moure’s del Palau de la Música. Tots aquells que hagin adquirit aquest bitllet fantàstic podran recórrer indrets tan llunyans com Japó, Finlàndia, Canadà, els Estats Units, Rússia i d’altres més pròxims com França, Hongria, Àustria, Grècia o Txèquia, sense deixar de banda el viatge fascinant al país encantat d’El Príncep Feliç.

Us convidem doncs a pujar al tren màgic de la Filharmonia Ibèrica que a través dels Valsos de Johann Strauss, músiques de pel·lícula de Joe Hisashi, Alan Silvestri, Howard Shore, ballets de Gounod, Sviridov, Khachaturian i músiques del món com les de Kodaly, Sibelius, Fucik i Arquer ens faran partícips de l’esperit del Nadal, tot recorrent un gran nombre de gèneres i estils musicals per a tots els públics.

Director: Melani Mestre

Preu especial pels socis del Centre! Amb el codi MM15 obtindràs un 15% de descompte

https://www.palaumusica.cat/ca/un-viatge-musical-de-classics-i-pel-licules_1231842

 

Horari

December
28
Dijous
21:00H

Apunta't a la Newsletter

Si voleu estar al dia de tots els esdeveniments i activitats del teatre, no dubteu a subscriure-us a la nostra newsletter per rebre informació exclusiva.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajuda a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercer per a mostrar informació diversa dels esdeveniments a les xarxes socials.
Perfecte!