Escola de teate infantil poblenou sant martí barcelona, Escola de dansa poblenou sant martí barcelona, casino l'aliança del poblenou de barcelona, Escola de ballet poblenou sant martí barcelona, Ecola de teatre poblenou, Teatre poblenou barcelona, Activitats poblenou

Agost
Agost

Agost

Veure el programa sencer

Comèdia, drama, farsa i tragèdia es donen la mà indissolublement en aquesta gran obra de teatre, la vida de la família Weston, a l'estat d'Oklahona, als EE.UU., està composta per les petites històries d'uns personatges alienats, perduts, que busquen la seva identitat i que lliten desesperadament per estimar i , sobretot, per ser estimats. Una radiografia lúcida, divertidíssima i cruel alhora, de la família, del món occidental i, com no, de la nostra societat.

Després de la desapariciódel cap de la família una calorosa nit d'estiu, el clan es veu obligat a reunir-se a la seva casa familiar on sentiments reprimits durant anys esclaten en un torrent d'emocions. Tots estaran sota la influència de Violet, una dona que, quan no està absolutament drigada oeks fàrmacs, deixa anar verí per la boca; la família s’enfronta amb el seu passat i el seu present, entre secrets i veritats a mitges.

Us recomano que no us perdeu Agost, una gran obra de teatre que no us deixarà indiferents. Xavier Oliver

Direcció: Xavier Oliver
Repartiment: Noèlia Ortega, Francesc Conesa, M. Rosa Gili, Lluís Casanova, Natàlia Colet ,Marc Grau, Eva Mañé, Núria Recasens, Òscar Monclús, Guillem Arias, Marta Aldea, Chía Galindo
Maquillatge: Equip SETEC
Descans: Si
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajuda a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercer per a mostrar informació diversa dels esdeveniments a les xarxes socials.
Perfecte!