Visita comentada a l’exposició “PEUS A TERRA” | Centre Moral i Cultural del Poblenou
Visita comentada a l’exposició “PEUS A TERRA”
Sinopsi

235

Sala Barcelona del Museu Terra (carrer Pere IV, 141, cantonada amb Almogàvers).

Visita comentada a l’exposició “PEUS A TERRA”.
La durada prevista de l’activitat és una hora aproximadament.
L’exposició “Peus a Terra” s’organitza en un context de desconnexió amb el món rural, reflectint la realitat global on el 54% de la població mundial viu en un 10% del territori urbà. Es destaca aquest desequilibri i planteja la necessitat de debatre noves formes de vida sostenible en un context en el fet que el 56% dels municipis catalans, tots rurals, no superen els 500 habitants, posant en risc la preservació de la cultura dels avantpassats. 
La Fundació Carulla ha triat el Poblenou per instal·lar-hi la Sala Barcelona del Museu Terra, una presencia en l’entorn urbà del Museu Terra de L’Espluga de Francolí (abans anomenat Museu de la Vida Rural). Aquest nou equipament cultural al nostre barri busca portar el coneixement rural a la ciutat per debatre la sostenibilitat.
La participació en questa activitat és gratuïta però requereix prèvia inscripció a Secretaria abans de dimarts 28 de maig.
En cas de què el nombre d’inscrits su erés el màxim previst per a cada grup de visitants, es plantejarà la possibilitat de fer un segon torn devisita a la 1 del migdia.

Horari

May
30
Dijous
12:00H

Apunta't a la Newsletter

Si voleu estar al dia de tots els esdeveniments i activitats del teatre, no dubteu a subscriure-us a la nostra newsletter per rebre informació exclusiva.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajuda a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercer per a mostrar informació diversa dels esdeveniments a les xarxes socials.
Perfecte!