Tinc un somni (I have a dream) | Centre Moral i Cultural del Poblenou
Tinc un somni (I have a dream)

Tinc un somni (I have a dream)

820


Tens dubtes? Contacta amb nosaltres per a més informació. Prem aquí.


50 anys!

El dia 13 de juny de 1970, i a la desapareguda església de Sant Bernat Calbó, s’estrenava aquest muntatge sorgit amb motiu de l’impacte produït per l’assassinat de Martin Luther King dos anys abans. I tot i ser interpretat per un grup de només set components, jo sempre l’he considerat el meu primer “espectacle” musical.

Quan l’any 1995 es van complir 25 anys d’aquella estrena, vaig voler celebrar-ho tornant a muntar-lo, però ara amb un col·lectiu de quasi 50 persones entre components de la Secció de Teatre, el Cor Poblenou i l’acompanyament d’un trio de jazz en un muntatge que es va presentar a l’església de Santa Maria del Taulat.

I avui, i havent passat 25 anys més, estic content de poder celebrar les noces d’or d’aquella estrena fent-ne una lectura amb música i podent constatar amb goig  que cinc d’aquells primers set intèrprets hi participaran acompanyats, aquesta vegada, per un escollit grup d’actors i cantants que no serà tan reduït com el de l’estrena ni tan nombrós com el del 25è aniversari.  A més, un sisè participant en l’estrena que ens va deixar fa 18 anys, en Josep Cots, també hi será present a través de les seves precioses harmonitzacions dels cants que va fer fa 50 anys i que tornaran a ser cantades en aquesta ocasió.

I només una brevíssima referència als textos que es llegiran. Estan escrits durant els anys seixanta del segle passat però, dissortadament, semblen escrits avui mateix.

Us convido, doncs, a la celebració d’aquestes especials noces d’or.

Antoni Roig

 

In memoriam Josep Albert Conesa

Dedicarem aquesta vetllada a la memòria de l’inoblidable i enyorat Pitó que va participar en la posada en marxa d’aquest projecte.


Entrada gratuïta – Rigorosa puntualitat

Direcció: Toni Roig i Montserrat Segarra (supervisió musical)
Repartiment: Veu de Luther King Manel Puyal i Antoni Trepat* Narradors-cantants Rosa Bel*, Mireia Colet, Elisabet Coma, Meritxell Coma, Núria Coma, Benjamí Conesa, Manel Ferrer*, Maleni Leria*, M. Mar Maestu, Jaume Miralles, Miquel A. Palomino, Josep Panadès, Pere Roca, Anna Roma, Francesca Sala*, Arnau Vidal i Francesc Vidal. Pianista Benjamín León Arranjaments Josep Cots i Eloi Ortells

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajuda a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercer per a mostrar informació diversa dels esdeveniments a les xarxes socials.
Perfecte!