T'odio, amor meu
T'odio, amor meu

T'odio, amor meu

491


Tens dubtes? Contacta amb nosaltres per a més informació. Prem aquí.


Quan parlem de l’amor, acostumem a fixar-nos únicament en la faceta romàntica i rosa. Però l’amor és molt més que això. L’amor pot ser fascinació, entrega, admiració, felicitat, plenitud però també frustració, tristesa, deixadesa, dependència i abandonament. Això porta a l’Eddie, un dels personatges femenins d’aquesta obra, a afirmar: T’odio, amor meu, per què t’estimo tant!. I d’aquesta dualitat ens parla aquesta obra. Tots els personatges estimen però cadascú a la seva manera. I aquest amor porta conseqüències a la persona estimada però sobretot a ells mateixos. Aquest amor regeix les seves vides i els fa humans, els defineix i els transforma en savis, ridículs, impulsius, tendres i venjatius però sobretot, entranyables. El glamour és la seva carta de presentació i el seu medi, però no deixa de ser una façana per amagar el que realment importa, els sentiments. És una comèdia? Potser. Un drama? Segons com ho mirem. Un musical? I tant!. Ho és tot plegat i enriquit per la deliciosa música de Cole Porter que acompanya les escenes de relats de Dorothy Parker magistralment triades i combinades pel Joan Lluís Bozzo, l’Anna Rosa Cisquella i el Miquel Periel.

Direcció: Joan Martínez
Coreografies: Alícia Olivé
Maquillatge i perruqueria: Equip SETEC
Equip tècnic: So: Toni Olivé, Enric Casanova, Lluís Girbau i Edgar Duran Llums: Andreu Aldea, Lluís San Clemente
Vestuari: Teresa Navarro i Brisa Vilademunt
Disseny gràfic: Noelia Ortega Fotografia: Marçal Olivé Escenografia: Josep Navarro Traspunt i regidoria: Mònica Grau i Elna Busquets Tramoies: Joan Colomer i Xavi Trilles.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajuda a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercer per a mostrar informació diversa dels esdeveniments a les xarxes socials.
Perfecte!