Homenatge al mestre Manuel Oltra | Centre Moral i Cultural del Poblenou
Homenatge al mestre Manuel Oltra

Homenatge al mestre Manuel Oltra

712


Tens dubtes? Contacta amb nosaltres per a més informació. Prem aquí.


Homenatge al mestre Manuel Oltra
Presentació del CD de Músics per la Cobla, amb una recopilació de músiques de les danses tradicionals arranjades pel mestre Manel Oltra i Ferrer i ballades per dansaires de diversos esbarts de Catalunya.
Una de les danses que s'interpretaran serà El mortis saltatio "Dansa de la Mort", creada per Manel Oltra amb motiu del 10è aniversari de l'esbart, recuperada pel nostre soci Josep Navarro per aquesta ocasió.
Reconegut amb el Premi Nacional de Música, el Premi Nacional de Cultura Popular i Tradicional i la Creu de Sant Jordi, Manuel Oltra fou professor de música al Conservatori Superior de Música de Barcelona, compositor, especialment de música coral i per a cobla i va estar molt lligat a diferents esbarts com a director musical, instrumentista i director de cobla.

Volem recordar que el mestre Oltra va ser director musica de l’Esbart Montseny del Centre durant la dècada dels 50 i principis dels 60.


Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajuda a optimitzar la visita a la pàgina web i cookies de tercer per a mostrar informació diversa dels esdeveniments a les xarxes socials.
Perfecte!